Auberge d'Arimont

22meiGehele dag29Auberge d'ArimontA F G E R O N D

Details activiteit

A F G E R O N D

Binnen handbereik liggen de Ardennen, de Eifel en de Hoge Venen. Het plateau van de Hoge Venen is het oudste natuurreservaat van Wallonie en strekt zich uit van de Waalse Ardennen tot de Eiffel in Duitsland… Het huis ligt tussen Malmedy, Eupen en Monschau. Het is een uniek natuurgebied met bossen, grasvlakten, heidevelden en veenmoerassen (hautes fagnes). 

Een bijzondere ervaring is het lopen over de plankenpaden in het drassige gedeelte van de Hoge Venen, en vanaf het hoogste punt van België de “signaal van Botrange” (694 m) heb je een schitterend uitzicht over dit uitgestrekte gebied. In de omgeving van het natuurvriendenhuis kun je ook uitstekend wandelen. Malmedy met een mooie kathedraal is dichtbij, evenals de baraque van Robertville en het kasteel Reinhardstein. 

Wij verblijven in het natuurvriendenhuis Auberge d’Arimont. Wij hebben daar de beschikking over het hele huis dat eenvoudig is ingericht. De reis is op basis van zelfvoorziening, boodschappen en menu liggen klaar, koken en corvee doen we samen.  We verblijven op 2-persoonskamers, lakens en handdoeken zelf meenemen.

Een goede lichamelijke conditie is gewenst. De groep bestaat uit maximaal 14 deelnemers en 2 begeleiders.

Bereikbaarheid

Afstand vanaf Utrecht: 250 km met eigen vervoer (samenreizen is mogelijk) 

Prijs

Nivonlid: €425
Geen lid: €485

Deelnemers

Groepssamenstelling

< 60 jr

60 -70 jr > 70 jr Vrouw Man Anders Stel

9 4 10 3

InschrijfformulierContactinformatie

In geval van noodNivon lidmaatschap

OverigeVragen/opmerkingen?

Akkoordverklaring